Aktuellt kursutbud

Den 24-26 mars 2023 i Lund

I kursen ingår lektioner i teori, säkerhet, hagelskytte och kulskytte. Övningsammunition, fika och/eller lunch under alla tre dagar ingår. Pris: 6 800 kr inkl. moms. Provavgifter samt ammunitionskostnader för proven tillkommer.

Det är bra om du läser in teorin på egen hand så att du är väl förberedd inför de lektioner vi ger. Information om kurslitteratur och instruktioner skickas ut i samband med anmälan.

Kurserna hålls i Lund och Halmstad. Teoriprovet, säkerhetsprovet och skytteproven görs för Naturvårdsverkets provledare. Vi hjälper dig genom hela kursen tills alla prov är klara.

Är ni fler som vill ta jägarexamen ihop? Vi kan hitta ett datum som passar er. För denna typ av kurs behöver ni vara en grupp på minst 10 deltagare. Vi kan även hålla individuella kurser, mejla oss för prisförfrågan.

Anmäl dig genom att skicka ett mejl till info@rataxes.se och meddela vilket datum du önskar gå kursen. Ett mejl med bekräftelse och information om kursen kommer att skickas ut inom ett dygn efter anmälan.